OM OSS2018-01-22T19:57:45+00:00

OM MAGIC FORMINGSGLEDE

Vi leverer pedagogisk rammemateriell, sanseverktøy og sprer formingsglede. Vi har stort fokus på gjenbruk og vil vise deg hvordan du kan skape skatter av skrot. Vi gir deg ideer til hvordan du kan skape vakre kuntsverk av gjenbruksmaterialer som for eksempel doruller, hermetikkbokser og kongler sammen med våre produkter.

I Magic Formingsglede er vi opptatt av at våre kunder vet hvordan produktene skal brukes. Derfor tilbyr vi formingskurs til alle våre kunder. Her får dere tips og ideer til ting dere kan lage sammen med barna, inkludert de aller minste.

Våre produkter er barnevennlige og inneholder ingen giftstoffer (heller ikke gluten).  Vi har datablader til alle våre produkter, og tilbyr er bredt spekter med formingsprodukter som passer barn i alle aldre. Et av våre mest populære produkter er Magic Supermaling.  Vår universalmaling brukes blant annet som ansikt- og fingermaling, direkte på vinduet, eller til å lage vindustickers av. Den kan brukes på tekstiler, glass, tre, gips, isopor, stein med mer. Mulighetene er uendelige.  Vi påstår at Magic Supermaling gjør selv de minste barna til kunstnere. Vi fører også en rekke produkter som gir styrer, pedagogisk leder og de øvrige ansatte et hjelpeverktøy for planlegging, gjennomføring og vurdering av barnehagens virksomhet i henhold til rammeplanen. Våre forskjellige produkter gir deg rammeplanen i praksis på en spennende måte som inkluderer barna.